VRIJHEID

Nederland is een vrijgevochten land en dat willen wij zo houden. Echter staat deze vrijheid onder druk. Enerzijds door oprukkende totalitaire stromingen (waaronder WOKE), anderzijds door een overheid die hier niet daadkrachtig op reageert en tot slot een slapende bevolking.

Nederland is al eeuwenlang een van de meest vrije landen op aarde. Het is nog steeds een van de beste landen om te wonen als homoseksueel, lesbienne, of biseksueel. Wij zijn daar intens dankbaar voor! Het geeft ons de mogelijkheid het beste uit het leven te halen, zonder beperkt te worden om wie wij zijn. Deze vrijheid is echter niet vanzelfsprekend. Daarom is het wat De Roze Leeuw betreft enorm belangrijk ons hiervan bewust te zijn en voortdurend te blijven strijden voor het behoud van onze dierbare vrijheid. Omdat wij willen leven hoe en willen kunnen zeggen wat wij willen.

Iedereen is verantwoordelijk voor het bewaken van onze vrijheid. Daarom zal De Roze Leeuw zich altijd blijven uitspreken over misstanden en actief deelnemen aan het publieke debat.

Vrijheid bewaken

Vrijheid is onder ons een groot goed. Ons land heeft zich in voorbijgaande eeuwen vrijgevochten van buitenlandse overheersing. Vervolgens werden we een toevluchtsoord voor mensen die elders werden onderdrukt....