Steun De Roze Leeuw

Stichting De Roze Leeuw ontvangt geen overheidssubsidie en kan alleen bestaan met de steun van onze trouwe donateurs. De vrienden van De Roze Leeuw dragen bij aan het succes van de organisatie! Als Vriend van De Roze Leeuw heeft u in de toekomst toegang tot donateur-exclusieve evenementen zoals ontmoetigen met interessante beleidsmakers, schrijvers, veranderaars en denkers. 

Een donatie van € 25,- is iets waar we mee uit de voeten kunnen komen. Een hogere donatie is natuurlijk erg gewaardeerd. Want zonder uw steun kan er weinig gebeuren! Na aanmelding kunt u o.v.v. uw naam de jaarlijkse contributie overmaken op het onderstaande bankrekeningnummer. t.n.v. Stichting De Roze Leeuw, IBAN: NL28 INGB 0007 3208 82. Na ontvangst van de donatie krijgt u per e-mail een bevestiging toegestuurd.

Steun
De Roze Leeuw

Stichting De Roze Leeuw ontvangt geen overheidssubsidie en kan alleen bestaan met de steun van onze trouwe donateurs. De vrienden van De Roze Leeuw dragen bij aan het succes van de organisatie!

De vrienden van De Roze Leeuw dragen bij aan het succes van de organisatie! Als Vriend van De Roze Leeuw heeft u in de toekomst toegang tot donateur-exclusieve evenementen zoals ontmoetigen met interessante beleidsmakers, schrijvers, veranderaars en denkers. 

Een donatie van € 25,- is iets waar we mee uit de voeten kunnen komen. Een hogere donatie is natuurlijk erg gewaardeerd. Want zonder uw steun kan er weinig gebeuren!

U kunt de jaarlijkse contributie overmaken op het onderstaande bankrekeningnummer:

t.n.v. Stichting De Roze Leeuw,
IBAN: NL28 INGB 0007 3208 82

Of klikt u hieronder op de knop om naar ons backme.org pagina te gaan.