Kabinet Schoof

Hij doet het goed

De Roze Leeuw heeft de debatten van de afgelopen dagen op de voet gevolgd en ook goed gekeken naar onze nieuwe Minister-President. Ondanks alle kritiek wist hij zich goed staande te houden en is het duidelijk dat hij voor dit kabinet staat.

We mogen niet vergeten dat deze man een ambtenaar achter de schermen was en zijn leven onverwacht een heel andere wending heeft gekregen. Hij steekt zijn nek uit voor Nederland, met alle persoonlijke gevolgen vandien. We hebben te maken met een bijzondere politieke situatie en Nederland heeft nu keihard leiding nodig.

Hij neemt zijn verantwoordelijkheid voor Nederland en in plaats van op alle slakken zout te leggen verdient de
@MinPres wat De Roze Leeuw betreft een eerlijke kans. Deze houding past bij de Nederlandse traditie, iets dat de oppositie lijkt te zijn vergeten.

Delen:

Picture of Het Bestuur van De Roze Leeuw

Het Bestuur van De Roze Leeuw

Het kanaal van het bestuur van De Roze Leeuw. Meestal gebruikt voor verklaringen en mededelingen.

Meer om te lezen..

Kabinet Schoof

Kan niet? Wíl niet…!

Kan niet? Wíl niet…! Vandaag, dinsdag 2 juli, is een nieuw kabinet gepresenteerd ‘op het bordes’. Het valt mij op, hoe weinig welwillend deze nieuwe

Veteranendag 2024

Een dag van respect en dankbaarheid aan al diegenen die zich inzetten voor de vrede, voor ons land en elders in de wereld. Een dag van gedenken ook van al diegenen die hun leven hiervoor hebben gegeven. Ten slotte was het een dag die een les is voor ons vandaag.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

nieuwsbrief

DONATIE
Stichting De Roze Leeuw krijgt geen subsidie van het rijk en dat willen wij ook niet omdat dit zou bepalen wat wij moeten zeggen en doen. Daarom zijn wij helemaal hankelijk van particuliere donaties. 

Wilt u bijdragen aan de werkzaamheden van De Roze Leeuw? Dan kunt u een donatie maken via bankoverschrijving.

Doneert u meer dan €50,-? dan kunt u zich inschrijven als ”Vriend van De Roze Leeuw”. Een speciaal programma voor onze donateurs. Inschrijven kan hier: inschrijven.

Details: 
T.n.v. Stichting De Roze Leeuw
IBAN: NL28 INGB 0007 3208 82