De Roze Leeuw doet onderzoek naar de regenbooglobby.

Diepgaand Onderzoek naar de Regenbooglobby en Haar Financiën - De Roze Leeuw

Stichting De Roze Leeuw heeft zich de laatste tijd intensief beziggehouden met uitgebreide onderzoeken naar de regenbooglobby. Het voornaamste doel van deze onderzoeken is om helderheid te verschaffen over de activiteiten, financiering en invloed van organisaties zoals het COC en Rutgers.

Vanuit diverse hoeken ontvangen wij talloze vragen over de regenbooglobby. Er is een groeiende behoefte aan inzicht in wie er precies achter deze lobby zit, waar de geldstromen vandaan komen en waar deze middelen naartoe gaan. Daarom heeft Stichting De Roze Leeuw de afgelopen maanden verschillende onderzoeken uitgevoerd om u van gedetailleerde informatie te voorzien.

Het COC, opgericht in 1946, is een belangrijke belangenorganisatie voor de LHBTI+-gemeenschap in Nederland. Ondanks haar prominente rol blijft er echter veel onduidelijkheid bestaan over de herkomst en besteding van de fondsen die het COC ontvangt, waaronder belastinggeld van de Nederlandse overheid en donaties uit landen zoals de Verenigde Staten. Stichting De Roze Leeuw is vastberaden om deze geldstromen te onderzoeken en te achterhalen waar de miljoenen euro’s die het COC ontvangt, precies naartoe gaan.

De Roze Leeuw doet onderzoek naar de regenbooglobby.

Daarnaast zal het onderzoek zich ook richten op Rutgers, een organisatie die zich inzet voor seksuele voorlichting en seksuele gezondheid in Nederland. Rutgers organiseert onder andere de Week van de Lentekriebels, een educatief programma op scholen. Stichting De Roze Leeuw zal de connecties tussen Rutgers en andere organisaties binnen de regenbooglobby onderzoeken om een beter inzicht te krijgen in hun invloed en agenda.

Onze onderzoekers Marcus en Daryl hebben zich volledig toegewijd aan dit project en zijn dagelijks bezig met het verzamelen en analyseren van gegevens. Hun doel is om een gedegen en feitelijk onderzoek te presenteren dat politici, bestuurders en journalisten zal helpen om de regenbooglobby beter te begrijpen en er effectief tegen te kunnen optreden.

De resultaten van deze onderzoeken zullen naar verwachting in juni dit jaar worden gepresenteerd, hoogstwaarschijnlijk in Den Haag. Stichting De Roze Leeuw zal een perspakket samenstellen, speciaal ontworpen voor politici, bestuurders en journalisten, om hen van essentiële informatie te voorzien om de regenbooglobby te doorgronden en ermee om te gaan. U ontvangt te zijner tijd een uitnodiging voor deze presentatie.

Wilt u alvast vrijblijvend op de wachtlijst staan voor de onderzoekspresentatie? Schrijf u zich dan hier in:

nieuwsbrief onderzoekspresentatie

Dit is een uitgelezen kans om het gevaar van de regenbooglobby te begrijpen en er iets tegen te doen voordat het te laat is. Het is nu de tijd om actie te ondernemen en onze samenleving te beschermen tegen de potentiële verstrekkende invloed van deze lobby. Schrijf u in en draag bij aan een transparantere samenleving.

Delen:

Picture of Het Bestuur van De Roze Leeuw

Het Bestuur van De Roze Leeuw

Het kanaal van het bestuur van De Roze Leeuw. Meestal gebruikt voor verklaringen en mededelingen.

Meer om te lezen..

Driehonderdvijfendertigjarige Oorlog

335 jaar oorlog

De 335 jarige Oorlog De 335 jarige Oorlog tussen Nederland en de Scilly-eilanden is een fascinerend en vaak over het hoofd gezien stukje geschiedenis, dat

Israël verdient onze steun

Israël verdient onze steun

Israël verdient onze steun En daar was hij dan: de lang verwachte aanval van Iran op Israël. Het was afgelopen nacht. Gelukkig was Israël voorbereid,

Nationale Christiaan Huygensdag

Christiaan Huygens, geboren op 14 april 1629 in Den Haag, Nederland, was een veelzijdige en invloedrijke wetenschapper tijdens de Gouden Eeuw van Nederland. Hij wordt vooral herinnerd vanwege zijn baanbrekende werk op het gebied van wiskunde, natuurkunde, en astronomie.

Nationale Vincent van Goghdag

Vincent van Gogh is een van de meest iconische en invloedrijke kunstenaars uit de 19e eeuw. Zijn leven was doordrenkt van passie, doorzettingsvermogen en tragiek, en zijn kunstwerken hebben een blijvende indruk achtergelaten op de wereld.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

nieuwsbrief

DONATIE
Stichting De Roze Leeuw krijgt geen subsidie van het rijk en dat willen wij ook niet omdat dit zou bepalen wat wij moeten zeggen en doen. Daarom zijn wij helemaal hankelijk van particuliere donaties. 

Wilt u bijdragen aan de werkzaamheden van De Roze Leeuw? Dan kunt u een donatie maken via bankoverschrijving.

Doneert u meer dan €50,-? dan kunt u zich inschrijven als ”Vriend van De Roze Leeuw”. Een speciaal programma voor onze donateurs. Inschrijven kan hier: inschrijven.

Details: 
T.n.v. Stichting De Roze Leeuw
IBAN: NL28 INGB 0007 3208 82