De Roze Leeuw is tegen de week van de Lentekriebels.

Kritiek op Seksuele Voorlichting aan Jonge Kinderen en Genderideologielessen tijdens de Week van de Lentekriebels

Seksuele voorlichting is ontegenzeggelijk van belang voor de ontwikkeling van kinderen. Het is vanzelfsprekend dat kinderen moeten begrijpen hoe hun lichaam werkt. In mijn tijd op school kregen we biologielessen waarin de technische aspecten werden behandeld, waarna we de rest zelf konden ontdekken. Klik hier voor meer informatie over De Week van de Lentekriebels. 

Deze aanpak erkent de uniciteit van ieder individu, maar ik wil de aandacht vestigen op de Week van de Lentekriebels, waarin voornamelijk genderideologie wordt benadrukt, zelfs bij zeer jonge kinderen, vanaf groep 1, op de leeftijd van 4-5 jaar.

Op deze jonge leeftijd was mijn wereld gevuld met eenvoudige verlangens en fantasieën, zoals verliefd zijn op de juf of trouwen met vriendinnetjes. Het kinderbrein is nog niet klaar voor complexe onderwerpen zoals genderidentiteit.

Wanneer kinderen van 4-5 jaar worden geconfronteerd met ideeën dat ze de ene dag een jongen kunnen zijn en de andere dag een meisje, geloven ze dat vanzelfsprekend. Maar laten we kinderen gewoon zichzelf laten ontdekken. Het spelen met bepaald speelgoed maakt hen niet automatisch het andere geslacht.

Het is verontrustend dat de Week van de Lentekriebels voornamelijk gericht is op genderideologie, wat verwarring kan veroorzaken bij kinderen. Veel mensen hebben mij verteld dat ze, als ze in deze tijd zouden zijn opgegroeid, waarschijnlijk als trans zouden worden geclassificeerd vanwege hun gedrag als kinderen. Maar ouders worden vaak niet op de hoogte gesteld van deze lessen, waarbij sommige scholen zelfs expliciete onderwerpen als masturbatie, orale seks en dergelijke bespreken zonder toestemming van ouders.

Het is schokkend dat sommige leraren zelfs van hun leerlingen eisen dat ze deze lessen geheim houden voor hun ouders. Dit roept ernstige vragen op over de ethiek van dergelijk onderwijs en de privacy van kinderen.

Seksuele voorlichting is belangrijk, maar het moet worden gegeven op de juiste leeftijd en met de juiste inhoud, zoals het bevorderen van vriendschappen en eerlijkheid. 

Aangezien onze bezwaren vaak niet worden gehoord, roepen wij ouders op om melding te maken van scholen die zich verdacht gedragen. Uw hulp wordt zeer gewaardeerd. > Ga direct naar meldpunt Woke. 

Enkele voorbeelden uit het boekje: ”Wat is seks”

De Roze Leeuw is tegen de week van de Lentekriebels.

Delen:

Picture of Het Bestuur van De Roze Leeuw

Het Bestuur van De Roze Leeuw

Het kanaal van het bestuur van De Roze Leeuw. Meestal gebruikt voor verklaringen en mededelingen.

Meer om te lezen..

Driehonderdvijfendertigjarige Oorlog

335 jaar oorlog

De 335 jarige Oorlog De 335 jarige Oorlog tussen Nederland en de Scilly-eilanden is een fascinerend en vaak over het hoofd gezien stukje geschiedenis, dat

Israël verdient onze steun

Israël verdient onze steun

Israël verdient onze steun En daar was hij dan: de lang verwachte aanval van Iran op Israël. Het was afgelopen nacht. Gelukkig was Israël voorbereid,

Nationale Christiaan Huygensdag

Christiaan Huygens, geboren op 14 april 1629 in Den Haag, Nederland, was een veelzijdige en invloedrijke wetenschapper tijdens de Gouden Eeuw van Nederland. Hij wordt vooral herinnerd vanwege zijn baanbrekende werk op het gebied van wiskunde, natuurkunde, en astronomie.

Nationale Vincent van Goghdag

Vincent van Gogh is een van de meest iconische en invloedrijke kunstenaars uit de 19e eeuw. Zijn leven was doordrenkt van passie, doorzettingsvermogen en tragiek, en zijn kunstwerken hebben een blijvende indruk achtergelaten op de wereld.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

nieuwsbrief

DONATIE
Stichting De Roze Leeuw krijgt geen subsidie van het rijk en dat willen wij ook niet omdat dit zou bepalen wat wij moeten zeggen en doen. Daarom zijn wij helemaal hankelijk van particuliere donaties. 

Wilt u bijdragen aan de werkzaamheden van De Roze Leeuw? Dan kunt u een donatie maken via bankoverschrijving.

Doneert u meer dan €50,-? dan kunt u zich inschrijven als ”Vriend van De Roze Leeuw”. Een speciaal programma voor onze donateurs. Inschrijven kan hier: inschrijven.

Details: 
T.n.v. Stichting De Roze Leeuw
IBAN: NL28 INGB 0007 3208 82