nieuwjaarsgroet Stichting De Roze Leeuw

Het nieuwe jaar staat voor de deur, en terwijl we met opwinding naar de toekomst kijken, nemen we ook even de tijd om terug te blikken op het jaar dat achter ons ligt. Bij stichting De Roze Leeuw hebben we, net als iedereen, onze eigen reis en uitdagingen gehad, maar met het steunende netwerk van onze achterban hebben we vele overwinningen gevierd.

In het bijzonder namen we afscheid van Lennard als onze voorzitter, en verwelkomden we Erik, die deze belangrijke taak met toewijding en vastberadenheid op zich heeft genomen. Ondanks de zware verantwoordelijkheid die het voorzitterschap met zich meebracht, heeft Erik, met de hulp van ons toegewijde team van vrijwilligers, met succes leiding gegeven aan onze stichting.

Het belang van eigenaarschap
De kern van De Roze Leeuw’s filosofie is het erkennen van de waarde van gemeenschap, eigenaarschap en familiaire banden. Familie is niet alleen gedefinieerd door bloedverwantschap; het is gedefinieerd door zorg, verbondenheid en liefde. De Roze Leeuw is trots op de ‘familie’ die we door de jaren heen hebben opgebouwd. Wij geloven dat in ieder huis wel een kruisje te vinden is, en dat het de collectieve verantwoordelijkheid is van de gemeenschap om naar elkaar om te kijken en elkaar te ondersteunen.

Vooruitkijkend
We zijn enthousiast over wat het komende jaar voor ons in petto heeft. Ons doel blijft om een uitnodigende plek te bieden waar gelijkgestemden elkaar kunnen ontmoeten, ervaringen kunnen delen en kunnen bouwen aan een ondersteunende gemeenschap.

Namens het hele team van De Roze Leeuw willen we onze achterban bedanken voor hun voortdurende steun en hen een voorspoedig en gezegend nieuwjaar wensen. Samen gaan we weer vol energie het nieuwe jaar tegemoet!

Delen:

Picture of Erik Havenaar

Erik Havenaar

Erik Havenaar is voorzitter van Stichting De Roze Leeuw. Doet aan Krav-Maga, boksen en fitness.

Meer om te lezen..

anti immigratie de roze leeuw

Ds. Ron > Geen Plan…!

Geen plan….. Onlangs hoorde ik dat iemand toegaf dat er in onze landen sprake is van een zekere verschuiving in de samenstelling van de bevolking.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

nieuwsbrief

DONATIE
Stichting De Roze Leeuw krijgt geen subsidie van het rijk en dat willen wij ook niet omdat dit zou bepalen wat wij moeten zeggen en doen. Daarom zijn wij helemaal hankelijk van particuliere donaties. 

Wilt u bijdragen aan de werkzaamheden van De Roze Leeuw? Dan kunt u een donatie maken via bankoverschrijving.

Doneert u meer dan €50,-? dan kunt u zich inschrijven als ”Vriend van De Roze Leeuw”. Een speciaal programma voor onze donateurs. Inschrijven kan hier: inschrijven.

Details: 
T.n.v. Stichting De Roze Leeuw
IBAN: NL28 INGB 0007 3208 82