Extinction Rebellion Rabobank

Verklaring van De Roze Leeuw betreffende de recente uitspraken van Extinction Rebellion

Wij, De Roze Leeuw, nemen met ernst kennis van de recente verklaring van Extinction Rebellion gericht aan de Rabobank. Het stellen van een ultimatum en de dreiging van kantoorsluitingen in het hele land is dreigen met terreur en strafbare feiten. Wij geloven stellig in het recht van vrije meningsuiting en het recht op vreedzaam protest, maar we beschouwen de genoemde acties als een onacceptabele dreiging die potentieel destabiliserend kan werken in onze samenleving.

We roepen de autoriteiten, waaronder de AIVD, op om deze situatie zorgvuldig te onderzoeken en passende maatregelen te nemen waar nodig. Het is van essentieel belang dat alle organisaties en individuen binnen de grenzen van de wet opereren en de veiligheid en welzijn van onze gemeenschap vooropstellen.

Delen:

Picture of Het Bestuur van De Roze Leeuw

Het Bestuur van De Roze Leeuw

Het kanaal van het bestuur van De Roze Leeuw. Meestal gebruikt voor verklaringen en mededelingen.

Meer om te lezen..

anti immigratie de roze leeuw

Ds. Ron > Geen Plan…!

Geen plan….. Onlangs hoorde ik dat iemand toegaf dat er in onze landen sprake is van een zekere verschuiving in de samenstelling van de bevolking.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

nieuwsbrief

DONATIE
Stichting De Roze Leeuw krijgt geen subsidie van het rijk en dat willen wij ook niet omdat dit zou bepalen wat wij moeten zeggen en doen. Daarom zijn wij helemaal hankelijk van particuliere donaties. 

Wilt u bijdragen aan de werkzaamheden van De Roze Leeuw? Dan kunt u een donatie maken via bankoverschrijving.

Doneert u meer dan €50,-? dan kunt u zich inschrijven als ”Vriend van De Roze Leeuw”. Een speciaal programma voor onze donateurs. Inschrijven kan hier: inschrijven.

Details: 
T.n.v. Stichting De Roze Leeuw
IBAN: NL28 INGB 0007 3208 82