Vertrek Lennard van Mil als voorzitter van Stichting De Roze Leeuw

Vertrek Lennard van Mil: Een Tijdperk van Toewijding bij Stichting De Roze Leeuw

Het is een tijdperk dat ten einde komt. Met gemengde gevoelens nemen wij, het bestuur en vrijwilligers van Stichting De Roze Leeuw, afscheid van Lennard van Mil als onze voorzitter. Het is een moment om terug te blikken op zijn geweldige inzet, visie en de onuitwisbare impact die hij heeft gehad op onze stichting en daarbuiten.

Zijn prestaties zijn talrijk en variërend van breed gevoerde campagnes tot individuele betrokkenheid. Laten we enkele van zijn meest opmerkelijke momenten en bijdragen in het licht zetten:

Rotterdam PRIDE 2017

Hierbij hebben wij, onder zijn voortreffelijke leiding, niet alleen aandacht gegenereerd, maar ook de tegenstrijdigheden binnen sommige Pride organisaties blootgelegd. Een cruciale stap in het waarborgen van authenticiteit en integriteit binnen de gemeenschap. Het trok veel aandacht en diende als platform om de hypocrisie binnen Pride-organisaties aan de kaak te stellen. Het was een moment van bewustwording en reflectie voor velen.

Jensen

Lennard’s optreden heeft de boodschap van de stichting voor een breed publiek overgebracht, waarmee hij bewustzijn en begrip heeft bevorderd. 

Aandacht in de Tweede Kamer

Dankzij onze inspanningen, met Lennard aan het roer, heeft De Roze Leeuw de aandacht van de nationale politiek weten te trekken. Dit heeft geleid tot belangrijke gesprekken met de minister van OC&W.

Demonstratie in Rotterdam

Deze memorabele bijeenkomst in april toonde de kracht en solidariteit van de gemeenschap, waar honderden mensen op af kwamen en in veel regionale en landelijke media aandacht voor was.

Inspreken bij gemeenteraden

Door te spreken bij diverse raden, hebben we direct het maatschappelijke debat beïnvloed.

Verbindende factor

Een van de meest waardevolle bijdragen van Lennard was het smeden van verbindingen tussen onze gemeenschap en heteroseksuelen. Dit leidde tot een golf van steunbetuigingen van mensen die onze inspanningen erkennen en waarderen.

Een gemeenschap als familie

De Roze Leeuw is onder zijn beheer getransformeerd tot een hechte familie, een plek waar iedereen zich thuis en begrepen voelt. Of het nu gaat om de bezoekers van onze activiteiten of het hechte team van vrijwilligers. De Roze Leeuw is een familie.

Erik Havenaar, nu Vice-Voorzitter, neemt het stokje over in een tijd waarin de lat hoog ligt. De overgang van het voorzitterschap van partner naar partner is een belangrijk moment, waarbij Lennard’s toewijding en prestaties als een blijvend voorbeeld zullen dienen.

De Roze Leeuw blijft zich inzetten voor die nuchtere homoseksueel die gewoon op zoek is om leuke mensen te ontmoeten, waarbij men leert dat seksuele geaardheid niet de gehele identiteit hoeft te bepalen.

Lennard, jouw inzet zal nooit in vergetelheid raken. Met Erik aan het roer gaan we vol moed verder op het pad dat jij zo dapper hebt geplaveid.

Delen:

Het Bestuur van De Roze Leeuw

Het Bestuur van De Roze Leeuw

Het kanaal van het bestuur van De Roze Leeuw. Meestal gebruikt voor verklaringen en mededelingen.

Meer om te lezen..

detrans

Ik had detrans kunnen zijn

In een wereld waarin genderidentiteit centraal staat, reflecteert ik op mijn jeugd, worstelend met mijn zelf en het pad dat ik had kunnen bewandelen. Had een impulsieve beslissing als kind mij naar een leven als detransitioner geleid? Deze introspectieve kijk op zelfontdekking, genderconformiteit en de druk van het hedendaagse onderwijs roept op tot begrip, bewustzijn en voorzichtigheid.

Pieter Willen doet Krav Maga met De Roze Leeuw

Het Belang van Zelfverdediging

Het Belang van Sport en Zelfverdediging voor Jongeren: De Missie van De Roze Leeuw De Roze Leeuw benadrukt het belang van sport en een actief

Inschrijven voor de nieuwsbrief

nieuwsbrief

DONATIE
Stichting De Roze Leeuw krijgt geen subsidie van het rijk en dat willen wij ook niet omdat dit zou bepalen wat wij moeten zeggen en doen. Daarom zijn wij helemaal hankelijk van particuliere donaties. 

Wilt u bijdragen aan de werkzaamheden van De Roze Leeuw? Dan kunt u een donatie maken via bankoverschrijving.

Doneert u meer dan €50,-? dan kunt u zich inschrijven als ”Vriend van De Roze Leeuw”. Een speciaal programma voor onze donateurs. Inschrijven kan hier: inschrijven.

Details: 
T.n.v. Stichting De Roze Leeuw
IBAN: NL28 INGB 0007 3208 82