Marinedagen 2023 Den Helder

De afgelopen dagen heeft ook De Roze Leeuw de Marinedagen in Den Helder bezocht. Het waren geweldige dagen waarin de Nederlandse Marine dichtbij het volk kwam. Het schepte een kans om te zien wat de mannen en vrouwen van de Marine doen voor onze vrijheid.

Militairen zijn de echte vrijheidsstrijders
Mijn partner werkt bij de Koninklijke Marine. Door hem heb ik mogen leren zien wie de echte strijders zijn voor onze vrijheid. Nee, dat zijn niet BLM, dat zijn ook niet de zogenaamde regenboog-2SLGBTQIAP+ activisten. De mensen die echt voor onze vrijheid strijden zijn onze militairen. (veelal jonge) Mannen en vrouwen die dag en nacht bereid zijn om hun leven te geven zodat wij in vrede mogen leven.

Wij, burgers, krijgen weinig mee van wat deze mannen en vrouwen nu eigenlijk doen. Daarom waren de Marinedagen in Den Helder een uitgelezen kans om daar mee kennis te maken. We hebben enkele schepen bezocht en rondleidingen gekregen door een militair. Het was erg leuk om dit met mensen van De Roze Leeuw te doen.

Wij zullen meer van dit soort uitstapjes gaan organiseren in de nabije toekomst. Waaronder een fietstocht over Hollands Classicisme in Zeeland, een stadswandeling in Den Bosch, en veel meer. Het is tijd dat wij weer terug gaan naar de basis en te weten komen wat er echt toe doet.

Meer informatie over onze toekomstige evenementen vindt u in onze agenda.

Delen:

Het Bestuur van De Roze Leeuw

Het Bestuur van De Roze Leeuw

Het kanaal van het bestuur van De Roze Leeuw. Meestal gebruikt voor verklaringen en mededelingen.

Meer om te lezen..

detrans

Ik had detrans kunnen zijn

In een wereld waarin genderidentiteit centraal staat, reflecteert ik op mijn jeugd, worstelend met mijn zelf en het pad dat ik had kunnen bewandelen. Had een impulsieve beslissing als kind mij naar een leven als detransitioner geleid? Deze introspectieve kijk op zelfontdekking, genderconformiteit en de druk van het hedendaagse onderwijs roept op tot begrip, bewustzijn en voorzichtigheid.

Pieter Willen doet Krav Maga met De Roze Leeuw

Het Belang van Zelfverdediging

Het Belang van Sport en Zelfverdediging voor Jongeren: De Missie van De Roze Leeuw De Roze Leeuw benadrukt het belang van sport en een actief

Inschrijven voor de nieuwsbrief

nieuwsbrief

DONATIE
Stichting De Roze Leeuw krijgt geen subsidie van het rijk en dat willen wij ook niet omdat dit zou bepalen wat wij moeten zeggen en doen. Daarom zijn wij helemaal hankelijk van particuliere donaties. 

Wilt u bijdragen aan de werkzaamheden van De Roze Leeuw? Dan kunt u een donatie maken via bankoverschrijving.

Doneert u meer dan €50,-? dan kunt u zich inschrijven als ”Vriend van De Roze Leeuw”. Een speciaal programma voor onze donateurs. Inschrijven kan hier: inschrijven.

Details: 
T.n.v. Stichting De Roze Leeuw
IBAN: NL28 INGB 0007 3208 82