Ds. Ron

Ds. Ron

Meer om te lezen:

Borrel Arnhem!

Op vrijdagavond 21 mei jl. hadden wij in Arnhem onze eerste regionale borrel voor de afdeling ‘Gelderland en noord en oost Nederland’. 

Het was gezellig aan de bar. Zowel de vrijwilligers als diverse nieuwkomers kwamen uit alle delen van het land. Onze vice- voorzitter Erik hield een in opzet kort praatje over onze stichting De Roze Leeuw, over onze doelstellingen en plannen. 

Hij raakte meer en meer op dreef en het zeer onderhoudende praatje liep zodoende aardig uit. Maar het verveelde dus niemand. 

Daarna vertelden vrijwilligers Jules en Ron over de redenen waarom zij voor De Roze Leeuw hebben gekozen.

Na de besloten bijeenkomst van ruim een uur bleven nog velen de hele avond hangen en napraten onder het genot van diverse pilsjes. Eén van de doelstellingen, het ontmoeten van gelijkgestemden, werd in ieder geval ruimschoots gehaald. En alle opgekomen belangstellenden toonden zich bijzonder positief over wat we van plan zijn: meer borrels en bijeenkomsten verspreid over het land, en activiteiten zoals wandeltochten door natuur en rond cultuur.

Via de Nieuwsbrief blijft iedereen op de hoogte. Inschrijven kan hieronder.

Inschrijven voor nieuwsbrief

nieuwsbrief
Ds. Ron

Ds. Ron

Columnist voor De Roze Leeuw

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn

DONATIE
Stichting De Roze Leeuw krijgt geen subsidie van het rijk en dat willen wij ook niet omdat dit zou bepalen wat wij moeten zeggen en doen. Daarom zijn wij helemaal hankelijk van particuliere donaties. 

Wilt u bijdragen aan de werkzaamheden van De Roze Leeuw? Dan kunt u een bijdrage leveren via bankoverschrijving (voorkeur) of via Backme.org.

Bankoverschrijving: 
t.n.v. Stichting De Roze Leeuw
IBAN: NL28 INGB 0007 3208 82

Meer om te lezen

Open brief aan journalist Chris A.

Op 6 mei jl. verscheen op de site van Chris Aalberts een artikel, gewijd aan De Roze Leeuw’. Hieronder vanuit onze Stichting een reactie van columnist Ds. Ron, in de vorm van een Open Brief.