Bedankbriefje van een pedofiel

Beste Regenbooglobby,

 

Met blijdschap kijk ik terug op de Week van de Lentekriebels. Zoals elk jaar verheug ik me weer op de aandacht voor seksuele vorming van kinderen. De Woke lespakketten van Rutgers en COC Nederland geven me vertrouwen in de toekomst, waar kinderen en volwassenen normaal omgaan met seksualiteit, afwijkende voorkeuren en genders, en geen schaamte kennen om daarover te praten. Dat kun je kinderen niet vroeg genoeg leren.

 

Daarom wil ik deze twee organisaties bedanken voor hun inzet. Rutgers ziet tenminste in dat zeer jonge kinderen al prima over seksualiteit kunnen praten. En dat het helemaal niet raar is om het er met anderen dan hun ouders over te hebben. Ik ben vooral dankbaar voor het vergemakkelijken van het zogenaamde child grooming -dat is een mooi woord voor het ouderwetse kinderlokken- al heb ik het liever over de periode van kennismaken of inmasseren. Er zat namelijk vaak maanden werk in om het vertrouwen van een kind te winnen. Dat is een mooie tijdswinst.

Ook het COC verdient alle lof. Hun lespakketten voor de basisscholen leren kinderen dat je op iedereen verliefd kunt worden en ook dingen moet proberen “waarvan je niet weet of je het lekker vindt”. Dat kan ik alleen maar onderschrijven. Ik ben dan ook blij met al die Woke boekjes, waarmee kinderen de gender-taal leren spreken. Ook dat bespaart mij tijd. Echter, die expliciete boekjes over seksuele handelingen gaan wat mij betreft te ver, want dat leer ik die kids graag zelf.

 

Daarnaast verdienen andere regenbooglobbyisten ook een bedankje. De publieke omroep bijvoorbeeld, want zij ondersteunt COC Nederland met de promotie van hun lespakket. En in het TV programma Gewoon Bloot praten jonge kinderen met naakte volwassenen over diens lichamen, hetgeen natuurlijk iets moois is. En ik vergeet Netflix uiteraard niet, met series voor tieners over onderlinge seks-educatie, polyamorie en bondage. Al die beelden en informatie die op hen afkomen, maken hen vertrouwelijker met seks. Als pedofiel hoef ik me nu minder te focussen op die langzame vertrouwensband, en kan ik nu ook eens buíten mijn kennissenkring kijken voor seksuele partners.

 

En dankzij alle Woke strijders zie ik nieuwe wegen, naar meer kinderen. We hebben nu bijvoorbeeld de Drag Queen Story Hour, en we hebben naast genderneutrale toiletten inmiddels ook kleedkamers tot onze beschikking. We hoeven ons alleen even te kleden als een vrouw en nieuw terrein is gewonnen. Een andere manier is als voorlichter namens COC Nederland of Rutgers. Daar kun je je gewoon voor inschrijven, je krijgt een training en hupsakee, je staat voor de klas geil met kinderen over seks te praten. Dank jullie wel! En daar zit je ook niet zo lang aan vast zoals bij de kerk en padvinderij destijds. Uiteraard zijn deze vrijwilligers geen pedofielen, maar wij zitten er zeker tussen. Reken maar dat ik deze kansen met beide handen aangrijp. Laten we wel wezen, ik hoef niet meer passief in een parkje te zitten wachten tot de mogelijkheid zich voordoet.

 

En ook online zoek ik naar de kinderliefde. Zo meng ik mij bijvoorbeeld makkelijk tussen kinderen op TikTok, waar zij toch al veelvuldig LHBTI- en genderfilmpjes zien langskomen, zonder ouderlijk toezicht. Maar ook schuw ik de chats bij populaire spelletjes niet. Ik ben dankbaar voor deze nieuwe opties.

 

Tot slot wil ik alle ouders bedanken die goedkeuring geven aan de instituten van de Regenbooglobby. Door hen kunnen wij onze zo diep gekoesterde liefde voor onze kids beleven.

 

Paul P.

Delen:

Meer om te lezen..

Kabinet Schoof

Premier Schoof

Hij doet het goed De Roze Leeuw heeft de debatten van de afgelopen dagen op de voet gevolgd en ook goed gekeken naar onze nieuwe

Inschrijven voor de nieuwsbrief

nieuwsbrief

DONATIE
Stichting De Roze Leeuw krijgt geen subsidie van het rijk en dat willen wij ook niet omdat dit zou bepalen wat wij moeten zeggen en doen. Daarom zijn wij helemaal hankelijk van particuliere donaties. 

Wilt u bijdragen aan de werkzaamheden van De Roze Leeuw? Dan kunt u een donatie maken via bankoverschrijving.

Doneert u meer dan €50,-? dan kunt u zich inschrijven als ”Vriend van De Roze Leeuw”. Een speciaal programma voor onze donateurs. Inschrijven kan hier: inschrijven.

Details: 
T.n.v. Stichting De Roze Leeuw
IBAN: NL28 INGB 0007 3208 82