regenboog stembusakkoord 2023

De Roze Leeuw roept politieke partijen in Zuid-Holland op om het Regenboog Stembusakkoord op donderdag 9 maart niet te ondertekenen!

Vandaag, donderdag 9 maart vindt in uw provincie een zogenaamd regenboogdebat plaats. Een debat georganiseerd door het COC, waarbij het de bedoeling is dat partijen een zogenaamd Regenboog Stembusakkoord tekenen. Wij roepen u op dit akkoord NIET te ondertekenen. 

Wij begrijpen dat het in deze tijd gevoelig ligt om kritisch te zijn op de hele regenboogbeweging en misschien voelt u de druk om hierin mee te gaan. Wellicht uit angst om gecanceld te worden en omdat zoiets net voor de verkiezingen niet goed uitkomt. Of misschien heeft u oprecht goede intenties, maar bent u niet erg bekend met het thema en denkt u dat een organisatie als het COC namens alle letters in het alfabet spreekt. 

Hoe dan ook, wij willen u laten weten dat er ook een duidelijk alternatief is. Een alternatief voor seksuele minderheden en politieke partijen. Wij bestaan uit doodgewone mensen met studies en banen, families, vrienden en sporten en toevallig zijn wij homo-, lesbienne of biseksueel, maar ook transgenders weten ons te vinden. Wij willen niet anders behandeld worden en daarom nemen wij onze verantwoordelijkheid in het leven. Wij zijn daarom exact het tegenovergestelde van het COC. Wij zijn De Roze Leeuw.

En De Roze Leeuw is TEGEN Regenboog Stembusakkoorden, en wel hierom. Het is symboolpolitiek waar wij niets aan hebben. Dit ondertekenen is slechts voor de bühne. Het zet ook mensen tegen elkaar op, door mensen verdacht te maken dit niet te ondersteunen. Dit zorgt ervoor dat mensen een hekel aan ons krijgen en daar hebben wij dus last van. Wij gaan terug in de tijd en wij zeggen heel duidelijk dat we dat niet willen. Wij ontvangen voor deze boodschap zeer veel steun en deze steun groeit met de dag. Wij bereiken steeds meer mensen in het hele land!

Maar dat is niet het enige. Hoe onschuldig dit soort akkoorden ook lijken, er hangen zeer grote consequenties aan en wij vinden dat partijen zich hier bewust van moeten zijn. Want deze akkoorden zijn niet zo vrijblijvend als het lijkt en u staat op het punt uzelf te committeren aan zeer links en woke gedachtegoed. Via dit soort akkoorden wordt, zonder dat de mensen hiervoor hebben gekozen, de gehele maatschappij woke en wordt de vrijheid die ons zo lief is de nek omgedraaid. Hier een link naar een artikel waarin wij goed onderbouwen hoe dit werkt:  https://www.derozeleeuw.nl/2023/02/24/regenboogstembusakkoord/ Wilt u hier verantwoordelijk voor zijn?

De Roze Leeuw heeft een bondige analyse gemaakt van het Regenboog Stembusakkoord van Zuid-Holland. Dit geeft een heldere kijk op dit akkoord. Deze analyse is te vinden via: lees verder. (opent in nieuw tabblad) 

Wij doen bewust een beroep op uw partij, omdat u op basis van uw eigen ideologie/programma dit nooit inhoudelijk zou moeten kunnen steunen. Maar ook omdat wij weten dat als uw achterban zou begrijpen wat dit daadwerkelijk inhoudt, zij u dit niet in dank zullen afnemen. Wij doen een beroep op uw gezonde verstand en hopen dat u niet zwicht voor de belangen van het COC, welke niet de belangen zijn wat de groep waarvoor zij zegt op te komen. 

In elk geval willen wij u laten weten dat u niet bang hoeft te zijn om weggezet te worden als intolerant als u niet tekent, want er is een alternatief. En dat bieden wij u aan. Namelijk weg met alle regenboogsymbolen en vage intentieverklaringen, want dit zet ons alleen maar apart en het werkt averechts. Maar inzetten op fysieke veiligheid op straat. Want daar hebben we wel behoefte aan! 

Delen:

Het Bestuur van De Roze Leeuw

Het Bestuur van De Roze Leeuw

Het kanaal van het bestuur van De Roze Leeuw. Meestal gebruikt voor verklaringen en mededelingen.

Meer om te lezen..

detrans

Ik had detrans kunnen zijn

In een wereld waarin genderidentiteit centraal staat, reflecteert ik op mijn jeugd, worstelend met mijn zelf en het pad dat ik had kunnen bewandelen. Had een impulsieve beslissing als kind mij naar een leven als detransitioner geleid? Deze introspectieve kijk op zelfontdekking, genderconformiteit en de druk van het hedendaagse onderwijs roept op tot begrip, bewustzijn en voorzichtigheid.

Pieter Willen doet Krav Maga met De Roze Leeuw

Het Belang van Zelfverdediging

Het Belang van Sport en Zelfverdediging voor Jongeren: De Missie van De Roze Leeuw De Roze Leeuw benadrukt het belang van sport en een actief

Inschrijven voor de nieuwsbrief

nieuwsbrief

DONATIE
Stichting De Roze Leeuw krijgt geen subsidie van het rijk en dat willen wij ook niet omdat dit zou bepalen wat wij moeten zeggen en doen. Daarom zijn wij helemaal hankelijk van particuliere donaties. 

Wilt u bijdragen aan de werkzaamheden van De Roze Leeuw? Dan kunt u een donatie maken via bankoverschrijving.

Doneert u meer dan €50,-? dan kunt u zich inschrijven als ”Vriend van De Roze Leeuw”. Een speciaal programma voor onze donateurs. Inschrijven kan hier: inschrijven.

Details: 
T.n.v. Stichting De Roze Leeuw
IBAN: NL28 INGB 0007 3208 82