Carl von Clausewitz

Carl von Clausewitz

Conservatief-rechts. Vliegt graag. Kyokushin
Pro landbouw, EU: beetje té machtig geworden. Pro kernenergie, anti-klimaatkathedralen. Team Friet (met saté).

Meer om te lezen:

De Tjeerd voor Mekaar show

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
Tjeerd de Groot maakt de boeren kapot

De kippengeluiden van Tjeerd de Groot

Over de zeloterie van Tjeerd voor Mekaar kunnen we nog boekdelen schrijven. De klimaatzombies volgen hem blindelings als grote leider van zijn haast sektarische stikstofreligie. Tjeerd preekt langs verschillende lijnen:

Hij begrijpt niets van stikstof
Het moge duidelijk zijn, Tjeerd heeft geen kaas gegeten van stikstof. Hij lijkt niet te snappen dat stikstof niet persé slecht is, het geeft een anders-soortige begroeiing, maar daarmee is de natuur niet in een slechtere staat en staat niet op omvallen.

Hij stoot wetenschappers uit zijn stikstofgroep
Eerst heeft hij de beschikking over wetenschappers, professoren, die er hun beroep van hebben gemaakt om kennis op bepaald terrein op te doen en die door te geven. Die professoren zijn door de partij van de Groot geselecteerd. Vervolgens schrijven die wetenschappers een nuchter rapport waarin goed werkzame en makkelijk uit te voeren oplossingen worden aangedragen. Tjeerd: ‘Ja, dat kan niet hoor, weg met die professoren. Want ze vertellen niet wat ik wil horen’.

Vervolgens worden zij door Jan Paternotte tijdens een debat neergezet als: ‘gepensioneerde professoren’.

hier horen huizen voor gelukzoekers, geert wilders D66

Framing – Tjeerd kreeg een wap van de molen.

Iedereen die vervolgens een ander verhaal heeft wordt dan in een hoek gezet als wetenschapsontkenner, wappie, of klimaatontkenner. Maar wie zet wetenschappers opzij? Dat doen NEE66 en de Groot. Wie gelooft er in iets dat alleen op papier bestaat? Dat is Wappie de Groot. Wie verspreidt desinformatie over stikstof, klimaat en milieu? Dat is Tjeerd. Hij heeft hier duidelijk een stikstof-wap van de molen gehad.

Tjeerd snapt de EU-regelgeving niet – Gideon van Meijeren’s politiek-belletjetrekken
Deze bestuurskundige NEE66’er is natuurlijk geen jurist. Wie wel een jurist is, en wie wel snapt hoe de EU-wetgeving in elkaar steekt is Gideon van Meijeren. Die liet hem dan ook alle hoeken van de 2e kamer zien. Ontmaskerde de Groot als een ontzettende klungel op juridisch gebied en zette hem eens goed voor schut.
Daarbij komt dat ik van mening ben dat Gideon erg goed is in parlementaire kwajongensstreken. Zijn vaak gewaagde uitspraken lijken het soms op politiek belletje trekken en dan zie je hem schaterend wachten tot de verbaasde politicus de deur opent en totaal verbijsterd in het rond kijkt en niet ziet dat hij of zij bij de neus is genomen. Ik kan daar wel om lachen.

Dit speelt zich steeds af in de Tjeerd voor Mekaarshow. Een constante stroom van banale onzin, lachwekkende scènes, kolderieke retoriek en frames, zo slecht, dat je er de slappe lach van krijgt. En de Groot? Die maakt kippengeluiden.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Carl von Clausewitz

Carl von Clausewitz

Conservatief-rechts. Vliegt graag. Kyokushin
Pro landbouw, EU: beetje té machtig geworden. Pro kernenergie, anti-klimaatkathedralen. Team Friet (met saté).

DONATIE
Stichting De Roze Leeuw krijgt geen subsidie van het rijk en dat willen wij ook niet omdat dit zou bepalen wat wij moeten zeggen en doen. Daarom zijn wij helemaal hankelijk van particuliere donaties. 

Wilt u bijdragen aan de werkzaamheden van De Roze Leeuw? Dan kunt u een bijdrage leveren via bankoverschrijving (voorkeur) of via Backme.org.

Bankoverschrijving: 
t.n.v. Stichting De Roze Leeuw
IBAN: NL28 INGB 0007 3208 82

Meer om te lezen...

detrans

Ik had detrans kunnen zijn

In een wereld waarin genderidentiteit centraal staat, reflecteert ik op mijn jeugd, worstelend met mijn zelf en het pad dat ik had kunnen bewandelen. Had een impulsieve beslissing als kind mij naar een leven als detransitioner geleid? Deze introspectieve kijk op zelfontdekking, genderconformiteit en de druk van het hedendaagse onderwijs roept op tot begrip, bewustzijn en voorzichtigheid.

Pieter Willen doet Krav Maga met De Roze Leeuw

Het Belang van Zelfverdediging

Het Belang van Sport en Zelfverdediging voor Jongeren: De Missie van De Roze Leeuw De Roze Leeuw benadrukt het belang van sport