Carl von Clausewitz

Carl von Clausewitz

Conservatief-rechts. Vliegt graag. Kyokushin
Pro landbouw, EU: beetje té machtig geworden. Pro kernenergie, anti-klimaatkathedralen. Team Friet (met saté).

Meer om te lezen:

Pim Lammers en het Pedoproza

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
Pim Lammers en het Pedoproza

We are not in Wonderland anymore Alice

Een kind dat thuis misbruikt wordt, heeft nog minder rechten dan een krijgsgevangene[1].

Eigenlijk ken ik Pim Lammers helemaal niet. Wel ken ik: Ilja Gort, Yvonne Keuls, Willem Frederik Hermans, Louis Couperus en de meest studentikoze schrijver van Nederland: Godfried Bomans. Maar Pim Lammers? Die ken ik echt niet. Ik had nog niet het minste idee van wie hij nou eigenlijk is.

Om die reden moest ik eerst op zoektocht. Een zoektocht die begon na commotie in de pers. Als er één sector in Nederland goed is in commotie, dan is dat de pers.

Pim Lammers is een pedo

Zoektocht

Wat heb ik een spíjt van die zoektocht. Ik dacht: ‘die man heeft gewoon een verkeerd gedicht geschreven en dat is het dan’. Maar dat blijkt na zoeken en lezen toch echt anders te liggen.

Uit de tekst van een interview[2] blijkt al dat de schrijver het over non-binair heeft en meer van dergelijke taal. Daar gaan we weer denk je dan, hij zal toch niet,…?

Hoewel ik woke vooral lachwekkend vind, is het nog niet meteen zware misdaad. Het werd mij pas écht duidelijk waar de woede vandaan komt toen ik de tekst van het gewraakte stuk las[3]:

“(…) De hand laat even los om te klappen, maar blijft niet lang weg. Hij landt precies op de grens tussen huid en broekje. Jasper zakt iets onderuit. De hand doet wat hij wil en belandt in het midden van de warme stof van Jaspers sportbroekje. Als er nu wordt gescoord zal hij het voelen.

De trainer schrikt niet, trekt zijn hand ook niet terug, maar maakt van de zachte kneep een ritmisch bewegen. (……) Een tweede vinger verdwijnt verkennend onder de onderbroekrand. De vingers strelen de huid onder de stof (…)”

Het gaat hier om een trainer en een D-pupil. Een dergelijke pupil is doorgaans niet ouder dan 12 jaar…… 12 jaar.

2023 02 07 13h39 40 <strong>Pim Lammers en het Pedoproza</strong>

Wat zit hier toch achter?

Dit gaat voorbij aan woke, hier wordt gewoon botweg een kind misbruikt, en wel op een zieke manier. Wat kan het doel daar nou van zijn? Het wordt beschreven alsof het hoog-erotisch is en eigenlijk ‘normaal’ (volgens welke ‘norm’ dan??).  Zo van: ‘kijk eens, het is eigenlijk best wel leuk’. Dat zegt Lammers niet letterlijk, maar als je de tekst leest, ademt het die sfeer uit.

Een leeuw die met zijn prooi speelt, volgt gewoon zijn eigen natuur. Het heeft geen gevoel voor het spartelende hertje dat – opengereten is door de klauwen en tanden – zijn laatste wanhopige ademtochtjes uitblaast; hij speelt nog even door, al is het hertje al dood. Een pedofiel is een roofdier, eentje dat het meest kwetsbare wezen pakt dat er in de maatschappij te pakken valt: een kind. Een kleintje dat zich niet kan verweren, niet opgewassen tegen zo een groot persoon. 

Wat pedofielen doen staat gelijk aan wat psychopaten en sociopaten doen. Ze hebben geen enkele vorm van empathie, de schade die ze aanrichten interesseert ze gewoon niets. Dat registreert niet eens in hun verrotte ziel.

2023 02 07 13h54 31 <strong>Pim Lammers en het Pedoproza</strong>

De allerjongste kinderen de vernieling in helpen

Ze houden van wat ze doen en ze willen dat vaker doen, stoppen, daar denken ze niet aan. De illusie dat dergelijke totaal ongevoelige en gestoorde malloten te genezen zijn is een lachwekkende. Ze zijn niet te genezen. Al zou je ze castreren, dan proberen ze hetzelfde, maar dan met een stok. De beste oplossing is dergelijke creaturen verwijderen uit de maatschappij. En als dat met een levenslange gevangenisstraf is, dan is dat de moeite waard, ook al kost dat geld. Beter daar geld aan besteden dan het toelaten dat onze allerjongste kinderen de vernieling in gedraaid worden. 

Pim Lammers kan allerlei fantasieverhalen in zijn hoofd hebben, zolang hij ze verder niet uit door ze -alsof het allemaal maar normaal is- op papier te zetten, is hij, als we afgaan op de gewraakte tekst, hooguit een persoon met zieke gedachten. Dit verandert echter wanneer hij die vunzige gedachten publiceert. Dan wordt het psychologisch en in sommige gevallen zelfs kwaadaardig. Niet alleen voor kinderen en hun ouders, maar ook voor anderen en voor Pim Lammers zelf. Waarom moet dit bij kinderen door de strot geduwd worden op jonge leeftijd? Het is niet normaal, en het dient ook niet normaal gemaakt te worden.

pedofielen nemen het op voor pedoschrijver Pim Lammers.

Pedofilie verdedigd

Wat valt verder op?? Lammers wordt verdedigd. De vraag is dan door wie? Het antwoord laat helaas niet lang op zich wachten. Ook is het antwoord weer eens niet erg verbazend:

Links Nederland verdedigt hem natuurlijk weer eens. Je gaat je afvragen of dat ook eens anders zou kunnen zijn. Dat linkse figuren het eens zouden opnemen voor kínderen in plaats van het steunen van gestoorde gekken die kinderen misbruiken, dan wel, daar over schrijven alsof het normaal is. Zo valt op het links leunende en miskleunende weblog Joop!  onder anderen het volgende te lezen:

“de seksuele escalatie van de relatie tussen een jongen die op de basisschool zit, met zijn volwassen voetbaltrainer”

Het wordt hier gewoon gebagatelliseerd, het is ‘slechts’ een seksuele escalatie volgens Joop! Een volwassen voetbaltrainer en een jongen die op de basisschool zit, alleen bij Joop! is dit slechts een seksuele escalatie. Weer zo een gaslight-achtige manier om onoorbare zaken te verdoezelen, kleiner te maken, af te doen als normaal.

Er zijn aanwijzingen dat linksheid een geestelijke stoornis is, maar of dat werkelijk zo is, kan ik hier niet objectief vaststellen. Wel stel ik vast dat linkse figuren en woke-idioten er niets aan gelegen laten om hun zieke en belachelijke luchtkastelen op allerlei manieren en langs allerlei wegen in de hoofden van de jeugd te rammen.

De meest meedogenloze keuzes worden er gemaakt.

Rutter verdedigd pedoschrijver Pim Lammers

Kinderen hoeven gewoon niet zo bekogeld te worden met dit soort gedachtengoed. Bij het vak ‘seksuele vorming’ komen verschillende seksuele voorkeuren vanzelf aan bod. Daar hebben we Pim Lammers en de Woke-Mariekes echt niet voor nodig.

Ook is er weinig heil te verwachten van een twee meter lange baardmans in een mini-rok op pumps die zijn ‘Riesenbockwurst’ alle kanten op laat slingeren. Ook dat moet niet normaal gemaakt worden.

Kostbare wezens

Kinderen moeten weerbaar gemaakt worden, daar hebben wij echter de krijsende woke-gekken niet bij nodig. Een nuchtere docente biologie met goed inzicht in de kinderziel is daar wellicht een betere keuze als het gaat om voorlichting, een weerbaarheidstraining voor de kleintjes en uitstekend toezicht zijn denk ik een begin van het juiste pad.

Kinderen zijn de meest kostbare wezens in een samenleving, ze zijn onze toekomst en ze zijn wat wij hier achterlaten. Als je het toe laat dat juist déze weerloze en kwetsbare kleintjes op de meest vervelende manieren misbruikt worden, of misbruik als ‘normaal’ beschouwd wordt, is de maatschappij weer een stuk armer geworden en de toekomst hult zich weer in duisternis. 

[1] Andrew Vachss
[2] https://winq.nl/articles/234001/pim-lammers-interview-ik-denk-dat-ik-ontvoerd-ben/
|[3] Dit is de tekst zoals Pim Lammers die zelf schreef; hier gedeeltelijk geciteerd.
[4] Dit is de tekst zoals Pim Lammers die zelf schreef; hier gedeeltelijk geciteerd.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Carl von Clausewitz

Carl von Clausewitz

Conservatief-rechts. Vliegt graag. Kyokushin
Pro landbouw, EU: beetje té machtig geworden. Pro kernenergie, anti-klimaatkathedralen. Team Friet (met saté).

DONATIE
Stichting De Roze Leeuw krijgt geen subsidie van het rijk en dat willen wij ook niet omdat dit zou bepalen wat wij moeten zeggen en doen. Daarom zijn wij helemaal hankelijk van particuliere donaties. 

Wilt u bijdragen aan de werkzaamheden van De Roze Leeuw? Dan kunt u een bijdrage leveren via bankoverschrijving (voorkeur) of via Backme.org.

Bankoverschrijving: 
t.n.v. Stichting De Roze Leeuw
IBAN: NL28 INGB 0007 3208 82

Meer om te lezen...

detrans

Ik had detrans kunnen zijn

In een wereld waarin genderidentiteit centraal staat, reflecteert ik op mijn jeugd, worstelend met mijn zelf en het pad dat ik had kunnen bewandelen. Had een impulsieve beslissing als kind mij naar een leven als detransitioner geleid? Deze introspectieve kijk op zelfontdekking, genderconformiteit en de druk van het hedendaagse onderwijs roept op tot begrip, bewustzijn en voorzichtigheid.

Pieter Willen doet Krav Maga met De Roze Leeuw

Het Belang van Zelfverdediging

Het Belang van Sport en Zelfverdediging voor Jongeren: De Missie van De Roze Leeuw De Roze Leeuw benadrukt het belang van sport