Marcus

Marcus

Meer om te lezen:

WOKE & DE SEKSUALISERING VAN HET KIND – Afl. 3

Dit is deel 3 van de serie over Woke. Lees ook deel 1 en deel 2.

De LHBT-propaganda-machine in het lager onderwijs staat klaar. De Woke indoctrinatie met nieuwe definities van en opvattingen over seksualiteit & gender zal onvermijdelijk uitmonden in de seksualisering van kinderen. Dat is zorgwekkend en gevaarlijk. Hoe is het zo ver gekomen?

Particuliere initiatieven

We beginnen weer in de Verenigde Staten, met ‘onschuldige’ Woke boekjes over diversiteit (inmiddels ook in NL), ‘onschuldige’ filmpjes zoals deze, en ‘informatieve’ YouTube Kids kanalen zoals Queer Kids Stuff uit 2016. Eén voor één gericht op peuters en kleuters. Het zijn allemaal particuliere initiatieven, net als één van de meest vreemde Woke producten: de Drag Queen Story Hour.

Dutch gays against groomers, draq queen story time

Sinds 2015 lezen drag queens in bibliotheken verhaaltjes over genderidentiteit voor aan de allerkleinsten. Ontstaan in de VS, maar ook in Nederland actief. Dat transformeerde in de VS natuurlijk al snel in ‘familievriendelijke’ drag shows waarbij als ‘spelelement’ kinderen geld overhandigen tijdens seksueel getinte optredens, als ware het een stripclub. Inmiddels zijn drag kids één van de gezichten van de LHBT-beweging! Daarmee is drag een korte hink-stap-sprong naar de seksualisering van kinderen geworden. Het zal niemand verbazen dat dit al snel werd opgepakt door veroordeelde pedoseksuelen.

Dat LHBT-lobbygroepen deze particuliere initiatieven goedkeuren en er zich zelfs voor inzetten is al twijfelachtig en zorgelijk. Maar als ouders en kind kun je je er nog aan onttrekken. Schadelijker wordt het als het Woke gedachtengoed het publieke onderwijs binnen dringt, zoals nu ook gebeurt in het basis- en het voortgezet onderwijs.

Dutch gays against groomers, draq queen story time

Overheidsinitiatieven

Sind 1992 is seksuele voorlichting verplicht op Nederlandse scholen. Dat werd meestal gegeven tijdens Biologie waarbij de focus lag op lichaamsveranderingen en voortplanting. Vaak werd dat tijdens Maatschappijleer aangevuld met gedragsnormen omtrent seksualiteit. Voorlichting over homoseksualiteit was niet verplicht, maar na een lobby van COC Nederland werd het vanaf 2012 verplicht om aandacht te besteden aan seksuele diversiteit en LHBT-acceptatie.

Het jaar er op komt COC Nederland al met een eerste Rainbow Lespakket voor de onderbouw van het voortgezet onderwijs (11 t/m 13-jarigen). Inmiddels zijn hun pijlen ook gericht op het basisonderwijs met Paarse Vrijdag en het Astra lespakket. Daarin worden 6 t/m 8-jarigen voorgelogen dat je zelf kunt kiezen tussen een jongetje of een meisje zijn, op iedereen verliefd kunt worden en ook dingen moet proberen “waarvan je niet weet of je het lekker vindt”. Niet ‘onschuldig’ maar verwerpelijk, deze poging tot het verwarren van kinderen en hen te reduceren tot seksuele wezens.

woke boekjes voor kinderen

In de VS zijn er lerar(ess)en die volledig opgaan in deze LHBT-lessen en hangen hun lokalen vol met regenboogpropaganda. De bekende LibsOfTikTok geeft op Twitter talrijke voorbeelden van gestoorde docent-activisten. Wat vaak terugkomt is dat ze hun rol belangrijker vinden dan die van de ouders en het steevast over hun kinderen hebben. Deze Woke infiltratie heeft al geleid tot seksualisering en grooming van kinderen: feestjes met strippers voor tieners; seksueel-getinte kaartspellen; vraagrondes in de klas met seksattributen; en het ongeoorloofd starten met gendertransitie zonder medeweten van ouders. Is dit ook de toekomst van onderwijs in Nederland?

woke astra lespakket van het COC

Tot slot hebben natuurlijk ook de media een enorme invloed. De NOS stimuleert illegale hormoonbehandelingen; de AVRO-TROS helpt COC Nederland met de promotie van het lespakket; het TV programma Gewoon Bloot confronteert jonge kinderen met naakte lichamen van onder meer transgenders; en Netflix pakt uit met series voor tieners over onderlinge seks-educatie, polyamorie en bondage. Maar het grootste gevaar komt van TikTok en YouTube met hun fabeltjesfuiken van #genderidentiteit die jonge kinderen totaal in verwarring brengen en hen tot een makkelijke prooi maken.

Pedofielen staan in de startblokken

Een groep die zich graag bij de LHBT-letterbak aansluit zijn de pedofielen, die volgens de inclusieve taal nu Minor Attracted People (MAP’s) heten. Een nieuwe profilering zonder de bezwaarlijke geschiedenis van kindermisbruik. Want volgens henzelf en hun Woke bondgenoten betreft het hier slechts een aantrekkingskracht vergelijkbaar met elke andere seksuele oriëntatie, maar waarop niet geacteerd wordt. En dus verdienen zij dezelfde behandeling… Nee, absoluut niet! Elk organisme acteert uiteindelijk op diens seksuele instinct, ook verwerpelijke pedoseksuelen wiens minderjarige prooien geen juridische toestemming kunnen geven, of de gevolgen van seksuele daden kunnen overzien.

Maar aan dat laatste wordt nu dus vol op gewerkt, waardoor het ineens lijkt alsof het kind op vroege leeftijd zélf de gender-taal spreekt, zélf seksuele situaties kan overzien en zélf bewuste keuzes maakt. Maar ze zijn simpelweg geïndoctrineerd tot makkelijke, seksuele prooien.

De jacht is geopend. Pas op uw kinderen.

DONATIE
Stichting De Roze Leeuw krijgt geen subsidie van het rijk en dat willen wij ook niet omdat dit zou bepalen wat wij moeten zeggen en doen. Daarom zijn wij helemaal hankelijk van particuliere donaties. 

Wilt u bijdragen aan de werkzaamheden van De Roze Leeuw? Dan kunt u een bijdrage leveren via bankoverschrijving (voorkeur) of via Backme.org.

Bankoverschrijving: 
t.n.v. Stichting De Roze Leeuw
IBAN: NL28 INGB 0007 3208 82

Meer om te lezen

detrans

Ik had detrans kunnen zijn

In een wereld waarin genderidentiteit centraal staat, reflecteert ik op mijn jeugd, worstelend met mijn zelf en het pad dat ik had kunnen bewandelen. Had een impulsieve beslissing als kind mij naar een leven als detransitioner geleid? Deze introspectieve kijk op zelfontdekking, genderconformiteit en de druk van het hedendaagse onderwijs roept op tot begrip, bewustzijn en voorzichtigheid.

Pieter Willen doet Krav Maga met De Roze Leeuw

Het Belang van Zelfverdediging

Het Belang van Sport en Zelfverdediging voor Jongeren: De Missie van De Roze Leeuw De Roze Leeuw benadrukt het belang van sport