Erik Havenaar

Erik Havenaar

Vice Voorzitter van Stichting De Roze Leeuw

Meer om te lezen:

Het ware probleem

Ongeveer anderhalfjaar geleden ben ik actief geworden omdat er een nuchter geluid over homoseksualiteit nodig is.  Want wordt een heel verkeerd beeld over homoseksualiteit geschetst in de media, in de politiek en door zogenaamde belangenorganisaties als het COC. door de extreme beelden die zij de wereld insturen lijkt het alsof wij, homoseksuelen, enkel bezig zijn met onze seksualiteit. 

RelMarokkanen zijn een probleem voor de maatschappij! Marokkanen

Deze extreme beelden zorgen juist voor minder acceptatie. Het zet ons juist terug in de tijd. Ook het ongelimiteerd binnenhalen van niet westerse immigranten zorgt voor grote problemen te opzichte van veiligheid. Hoe is het mogelijk dat homos niet niet eens hand in hand over straat kunnen lopen zonder nageroepen, uitgescholden of bespuugd te worden.  

Op straat is er geen respect meer voor het gezag. En dit is gekomen door puur slecht overheidsbeleid. Brutaal gedrag is veel te lang gedoogd. Het is tijd dat dit anders gaat. 

De Roze Leeuw heeft hier duidelijke standpunten over. Bijvoorbeeld, meer geld naar blauw op straat, legaliseer pepperspray, dit is een heel humaan middel maar kan je wel met dat extra moment geven om uit een gevaarlijke situatie terecht te komen. Ook willen wij strengere immigratie. Een immigratie model naar Australisch voorbeeld. Je komt er alleen in wanneer je ook daadwerkelijk iets kan toebrengen. En nog andere punten.

Mocht u dat nog niet gedaan hebben adviseer ik u om onze website te bekijken. Daar vind u ook veel interessante artikelen die dieper op de materie in gaan. 

De Roze Leeuw, Wel Homo, Geen Mietje!

Een van de slogans van de roze leeuw is ook… wij maken van onze seksualiteit niet onze hele identiteit. Want ons leven bestaat uit zoveel meer dan seks. Wij werken, hebben hobbies , gaan op vakantie, bespelen een muziekinstrument, doen aan sport en nog veel meer. Dat en het karakter is wat de mens maakt. Niet enkel zin seksualiteit.  

De roze leeuw is een organisatie voor iedereen die zich hier in herkent. Wij zijn naast een belangenorganisatie ook een plek om te netwerken met gelijkgestemden. Wij organiseren informele borrels, de eerste zal zijn de nieuwjaarsborrel van 28 januari 2023. Binnenkort komt hier meer informatie over. Wij gaan ook discussies, debatten, sport evenementen en veel meer organiseren.

Hou vooral onze website en socials in de gaten om op de hoogte te blijven van de actuele agenda. U kunt zich ook abonneren op onze nieuwsbrief. Dat kan op de home-page van deze website. 

Daarnaast zij wij ook voor deze evenementen opzoek naar nieuwe vrijwilligers die ons team komen versterken! Kijk voor meer informatie op de website onder het kopje activiteiten. Of stuur ons persoonlijk een berichtje! 

Erik

Erik Havenaar

Erik Havenaar

Vice Voorzitter
Stichting De Roze Leeuw

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn

DONATIE
Stichting De Roze Leeuw krijgt geen subsidie van het rijk en dat willen wij ook niet omdat dit zou bepalen wat wij moeten zeggen en doen. Daarom zijn wij helemaal hankelijk van particuliere donaties. 

Wilt u bijdragen aan de werkzaamheden van De Roze Leeuw? Dan kunt u een bijdrage leveren via bankoverschrijving (voorkeur) of via Backme.org.

Bankoverschrijving: 
t.n.v. Stichting De Roze Leeuw
IBAN: NL28 INGB 0007 3208 82

More to explorer

Borrel Arnhem!

Op vrijdagavond 21 mei jl. hadden wij in Arnhem onze eerste regionale borrel voor de afdeling ‘Gelderland en noord en oost Nederland’. 

Open brief aan journalist Chris A.

Op 6 mei jl. verscheen op de site van Chris Aalberts een artikel, gewijd aan De Roze Leeuw’. Hieronder vanuit onze Stichting een reactie van columnist Ds. Ron, in de vorm van een Open Brief.