Carl von Clausewitz

Carl von Clausewitz

Conservatief-rechts. Vliegt graag. Kyokushin
Pro landbouw, EU: beetje té machtig geworden. Pro kernenergie, anti-klimaatkathedralen. Team Friet (met saté).

Meer om te lezen:

De Genderworst

Genderkoek en de Wompende Woke Worst

Ik snap de verwarring van de lezer met genderkoek, maar in een koekje kun je bijten, in een worst ook, maar als je dat in bepaalde worsten zou doen, dan stelt de eigenaar dat niet op prijs. Die zal dat uiten middels een ijselijke kreet. Maar de titel lijkt op die van een Suske en Wiske boek*: Suske en Wiske en de Wompende Woke Worst.

Allitererend want dat ligt lekker in de mond. U begrijpt dat voorgaande wat semi-jolig is geschreven, maar u weet, een ijsbreker is in een aanhef een goede binnenkomer.

gender identity

Hoezo, ongestoord?

Tegenwoordig kan men niet ongestoord in een bibliotheek studeren, of elders verpozen, zonder dat er een krijsend sujet op je af afkomt dat iets schreeuwt in de zin van: ’hoe durf jij je als man deze ruimte toe te eigenen en dit tot een voor vrouwen onveilige plaats te maken’. Of iets soortgelijks. Ik kan hun redeneringen niet altijd volgen, want ze ontberen een, en steeds hetzelfde, element: logica.

Vervolgens ratelt het sujet een brij van verschillende genders af. Een zo gemixte brij dat er geen kaas van gemaakt kan worden, hoewel, gezien het gemekker, geitenkaas.

De eindconclusie is dan dat alles wat man, rechts, of tegensprekend is, zich zou moeten verwijderen. De overvolle tuinbroek blijft dan uitdagend staan of waggelt weg. Dat die tuinbroek overvol is, mag je ook niet zeggen, want dan is het: ‘fatshaming’. De vicieuze cirkel is weer rond en oneindig. 

de genderworst

Publiekelijke Unoxreclames en kabouters

Om het dan nog ingewikkelder te maken wordt er een campagne opgezet. Overal worden abri’s neergezet met posters daarin, want homo’s, lesbo’s, bi-sexuelen, maar vooral de rest van dat woke-alfabet moeten allemaal geaccepteerd worden.

Mocht je daar onwillekeurig langslopen en net je tanden zetten in een HEMA-rookworst, dan word je geconfronteerd met de niet onaanzienlijke rookworst van een naakte vent, die zijn hele hebben en houwen tentoonstelt.

Omdat er ook saus bij de HEMA-rookworst zit geeft dit een volslagen andere dimensie aan de hele culinaire ervaring van een onschuldige voorbijganger. Mochten moeder en kind voorbijlopen dan ziet het arme ventje of meisje ineens iets wat op die leeftijd niet echt een onderwerp zou moeten zijn.

Kinderen moeten vooralsnog vooral kind blijven, die hoeven niet politiek bewust te zijn op die leeftijd.

gender

‘Vet pech voor de kabouters’ zou Hans Teeuwen zomaar kunnen zeggen. Maar dat doet Hans Teeuwen hier niet. In een korte clip geeft hij zijn mening over Woke gedachtengoed. Hij doet daarin een zeer goede uitspraak: ‘woke heeft verder niets, alleen maar woede’. (geparafraseerd).

En daar kan ik het zeer mee eens zijn. Woke figuren zijn ook altijd meteen woedend. Hun pannetje water is al aan de kook, terwijl het water van de toehoorder misschien wat koud of lauw is, de woke-idioot kookt vanaf het begin al over.

woke gedachtengoed is slecht

Wat doet dat nou voor acceptatie?

Ik geloof niet dat homo’s/lesbo’s/bisexuelen eerder geaccepteerd worden door dit soort naaktfoto’s. Denk je in, je loopt op straat, een homo komt op je af, doet zijn broek open en zwaait met de wortel van al zijn fantasieën in je gezicht.

Ga je hem dan ineens meer accepteren? Of een lesbische vrouw die haar broek uitdoet en wijdbeens bij de HEMA op tafel gaat zitten terwijl jij net een stuk pruimenvlaai aan het verorberen bent.

Is het niet beter om gewoon prettig gezelschap te zijn, een goed gesprek te hebben, en een biertje te drinken? Dat is gedrag waarmee je laat zien dat je ook wel houdt van een biertje, iets te melden hebt, en gewoon goed gezelschap bent.

alternatief voor de regenbooggemeenschap

Men gaat je dan toch meer als normaal zien? Dat je dan toevallig met een ander persoon in bed ligt doet er in die situatie niet toe.
De tirades van de woke-zeloten zullen niet helpen, die stoten alleen maar af. Het is contraproductief, onzinnig en -naar mijn mening- behoorlijk gestoord.

Woke heeft verder niets, alleen maar woede. Vet pech voor de rookworsten van woke.

*(met excuses aan de makers daarvan, maar het is een gekscherende vergelijking).

– CARL

Facebook
Twitter
WhatsApp
Carl von Clausewitz

Carl von Clausewitz

Conservatief-rechts. Vliegt graag. Kyokushin
Pro landbouw, EU: beetje té machtig geworden. Pro kernenergie, anti-klimaatkathedralen. Team Friet (met saté).

DONATIE
Stichting De Roze Leeuw krijgt geen subsidie van het rijk en dat willen wij ook niet omdat dit zou bepalen wat wij moeten zeggen en doen. Daarom zijn wij helemaal hankelijk van particuliere donaties. 

Wilt u bijdragen aan de werkzaamheden van De Roze Leeuw? Dan kunt u een bijdrage leveren via bankoverschrijving (voorkeur) of via Backme.org.

Bankoverschrijving: 
t.n.v. Stichting De Roze Leeuw
IBAN: NL28 INGB 0007 3208 82

Meer om te lezen...

Borrel Arnhem!

Op vrijdagavond 21 mei jl. hadden wij in Arnhem onze eerste regionale borrel voor de afdeling ‘Gelderland en noord en oost Nederland’. 

Open brief aan journalist Chris A.

Op 6 mei jl. verscheen op de site van Chris Aalberts een artikel, gewijd aan De Roze Leeuw’. Hieronder vanuit onze Stichting een reactie van columnist Ds. Ron, in de vorm van een Open Brief.